Revues de presse

Published between
and
  • Vin

    COMPAÑIA DE VINOS TELMO RODRIGUEZ - Gaba do Xil Godello - 2018

    • - 16 points-

    Jancis Robinson

    Ferran Centelles, Décembre 2019

    A blend from the single plots of A Pedreira, A Torgueira, O Barreiro, Valerio, and Valdemás...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    HENRI BILLIOT - Brut Rosé - N/V

    • - 90 points-

    Vinous

    Antonio Galloni, Décembre 2019

    Billiot's NV Brut Rosé is super-expressive. Blood orange, mint, cinnamon and red berry are all...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    HENRI BILLIOT - Grand cru Brut Cuvee Laetitia - N/V

    • - 93 points-

    Vinous

    Antonio Galloni, Décembre 2019

    The NV Cuvée Laetitia is positively stellar. Moreover, it captures the Billiot house style at its...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    FAIVELEY - Nuits-Saint-Georges - 2016

    • - 94 points-

    Wine Spectator

    Bruce Sanderson, Décembre 2019

    A touch of gaminess in the aroma gives way to blackberry, black cherry, earth and iron flavors in...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    BRANCAIA - Il Bianco - 2018

    • - 91 points-

    JamesSuckling.com

    Novembre 2019

    Plenty of dried-apples and mangoes with pineapple character here. Medium to full body. Plenty of...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    VIETTI - Barolo Lazzarito - 2015

    • - 95 points-

    Wine Spectator

    Bruce Sanderson, Octobre 2019

    Rich and multifaceted, sporting cherry, raspberry, green tea, iron and tobacco flavors. The sweet...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    VIETTI - Rocche di Castiglione - 2015

    • - 95 points-

    Wine Spectator

    Bruce Sanderson, Octobre 2019

    A rich, almost opulent style, this Barolo delivers cherry, raspberry, plum and eucalyptus flavors...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JEAN-LOUIS CHAVE - Hermitage Blanc - 2016

    • - 98 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    Remarkably concentrated yet poised, with acacia and honeysuckle notes leading the way for a core of...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JEAN-LOUIS CHAVE - Hermitage - 2016

    • - 97 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    Youthfully tight, this features a cloak of tarry-edged tannins draped over a core of well-steeped...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JEAN-LOUIS CHAVE - Saint-Joseph - 2016

    • - 95 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    Alluring, with black tea and singed alder hints curling around a core of gently steeped black...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JEAN-LOUIS CHAVE - Saint-Joseph Clos Florentin - 2016

    • - 94 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    This features a slightly hefty core of steeped plum and blackberry fruit, gliding along suavely...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JL CHAVE SELECTION - Hermitage Blanche - 2015

    • - 94 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    Ripe and enticing in feel, with a waxy-edged core of creamed yellow apple, nectarine and mirabelle...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JL CHAVE SELECTION - Hermitage Farconnet - 2015

    • - 94 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    Ripe and fleshy, with an open-knit personality to the mix of steeped blackberry and black cherry...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JL CHAVE SELECTION - Saint-Joseph Offerus - 2016

    • - 92 points-

    Vinous

    Jancis Robinson, Septembre 2019

    Brilliant magenta. Expansive scents of fresh blackberry and boysenberry are complicated by...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    BONNY DOON VINEYARD - Vin Gris de Cigare - 2018

    • - 91 points-

    Vinous

    Josh Raynolds, Août 2019

    Extremely pale pink. Incisive red berry and citrus pith qualities on the nose, along with suave...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    SELVAPIANA - Chianti Rufina - 2017

    • - 91 points-

    JamesSuckling.com

    Juillet 2019

    Linear, crisp red with stone, blackberry and fresh-herb aromas and flavors. Medium to light body....

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    SELVAPIANA - Fornace - 2015

    • - 94 points-

    JamesSuckling.com

    Juillet 2019

    Another meaty nose with a lightly leafy edge of currant bush and then sandalwood, tobacco and...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    SELVAPIANA - Chianti Rufina Vigneto Erchi - 2016

    • - 93 points-

    JamesSuckling.com

    Juillet 2019

    Loads of dried red fruit such as red plums and glazed cherries, as well as earth, dried herbs and...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    SELVAPIANA - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale - 2016

    • - 96 points-

    JamesSuckling.com

    Juillet 2019

    The pure sangiovese character is so impressive and enticing; this frames bark, dried rosemary, rose...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    MARC MOREY - Puligny-Montrachet 1er cru les Referts - 2017

    • - 92 points-

    Juin 2019

    A discreet but not invisible touch of wood frames notes of pear, acacia blossom and white peach...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    SIRO PACENTI - Rosso di Montalcino - 2017

    • - 90 points-

    Wine Enthusiast

    Juin 2019

    Ripe plum, baking-spice, menthol and blue-flower aromas lead the way on this young red. Savory and...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    VIETTI - Barolo Brunate - 2015

    • - 95 points-

    Wine Advocate

    Monica Larner, Juin 2019

    The Barolo Brunate was not made in 2014 because of hail damage. Instead, all the fruit was diverted...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    COMPAÑIA DE VINOS TELMO RODRIGUEZ - Mountain Blanco Sierras de Malaga - 2015

    • - 91 points-

    Wine Advocate

    Luis Guttierez, Juin 2019

    I tasted two vintages of the dry Moscatel de Alejandría, starting with the 2015 Mountain Blanco,...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    SIRO PACENTI - Brunello di Montalcino Pelagrilli - 2014

    • - 91 points-

    Wine Spectator

    Bruce Sanderson, Juin 2019

    This red shows complexity and depth to the plum, cherry, almond, graphite and tobacco flavors....

    Revue de presse détaillée