Revues de presse

Published between
and
  • Vin

    SETTE PONTI - Oreno - 2017

    • - 92 points-

    Wine Spectator

    Bruce Sanderson, Février 2020

    A big, brawny red, this delivers flavors of black cherry, plum and spice, with hints of wild...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    MAISON LES ALEXANDRINS (par/by Nicolas Perrin) - Crozes-Hermitage - 2017

    • - 93 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Janvier 2020

    Plush and smoky, with smoldering bay leaf and tobacco notes amid steeped plum and blackberry fruit...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    VIETTI - Barbera d'Asti Tre Vigne - 2017

    • - 91 points-

    Wine Spectator

    Bruce Sanderson, Janvier 2020

    High-toned black currant, black cherry and violet aromas and flavors are accented by vanilla and...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    DOMAINE DE LA GROSSE PIERRE - Chiroubles - 2018

    Jancis Robinson

    Julia Harding, Janvier 2020

    Ready for drinking now if you want to enjoy its pure, juicy primary cherry and blackberry fruit but...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    PAULINE PASSOT - Chiroubles Grille-Midi - 2017

    Jancis Robinson

    Julia Harding, Janvier 2020

    A more ‘serious' cru beaujolais, part aged in big old oak (600-litre demi-muids that are 7–10...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    COMPAÑIA DE VINOS TELMO RODRIGUEZ - Gaba do Xil Godello - 2018

    • - 16 points-

    Jancis Robinson

    Ferran Centelles, Décembre 2019

    A blend from the single plots of A Pedreira, A Torgueira, O Barreiro, Valerio, and Valdemás...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    HENRI BILLIOT - Brut Rosé - N/V

    • - 90 points-

    Vinous

    Antonio Galloni, Décembre 2019

    Billiot's NV Brut Rosé is super-expressive. Blood orange, mint, cinnamon and red berry are all...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    HENRI BILLIOT - Grand cru Brut Cuvee Laetitia - N/V

    • - 93 points-

    Vinous

    Antonio Galloni, Décembre 2019

    The NV Cuvée Laetitia is positively stellar. Moreover, it captures the Billiot house style at its...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    FAIVELEY - Nuits-Saint-Georges - 2016

    • - 94 points-

    Wine Spectator

    Bruce Sanderson, Décembre 2019

    A touch of gaminess in the aroma gives way to blackberry, black cherry, earth and iron flavors in...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    BRANCAIA - Il Bianco - 2018

    • - 91 points-

    JamesSuckling.com

    Novembre 2019

    Plenty of dried-apples and mangoes with pineapple character here. Medium to full body. Plenty of...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    VIETTI - Barolo Lazzarito - 2015

    • - 95 points-

    Wine Spectator

    Bruce Sanderson, Octobre 2019

    Rich and multifaceted, sporting cherry, raspberry, green tea, iron and tobacco flavors. The sweet...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    VIETTI - Rocche di Castiglione - 2015

    • - 95 points-

    Wine Spectator

    Bruce Sanderson, Octobre 2019

    A rich, almost opulent style, this Barolo delivers cherry, raspberry, plum and eucalyptus flavors...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JEAN-LOUIS CHAVE - Hermitage Blanc - 2016

    • - 98 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    Remarkably concentrated yet poised, with acacia and honeysuckle notes leading the way for a core of...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JEAN-LOUIS CHAVE - Hermitage - 2016

    • - 97 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    Youthfully tight, this features a cloak of tarry-edged tannins draped over a core of well-steeped...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JEAN-LOUIS CHAVE - Saint-Joseph - 2016

    • - 95 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    Alluring, with black tea and singed alder hints curling around a core of gently steeped black...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JEAN-LOUIS CHAVE - Saint-Joseph Clos Florentin - 2016

    • - 94 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    This features a slightly hefty core of steeped plum and blackberry fruit, gliding along suavely...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JL CHAVE SELECTION - Hermitage Blanche - 2015

    • - 94 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    Ripe and enticing in feel, with a waxy-edged core of creamed yellow apple, nectarine and mirabelle...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JL CHAVE SELECTION - Hermitage Farconnet - 2015

    • - 94 points-

    Wine Spectator

    James Molesworth, Octobre 2019

    Ripe and fleshy, with an open-knit personality to the mix of steeped blackberry and black cherry...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    ABADÍA RETUERTA - Pago Negralada - 2015

    • 18.5/20

    Burghound

    Octobre 2019

    Nez au fruit expressif, avec des notes de tabac, de menthe et de pain grillé. La bouche est encore...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    JL CHAVE SELECTION - Saint-Joseph Offerus - 2016

    • - 92 points-

    Vinous

    Jancis Robinson, Septembre 2019

    Brilliant magenta. Expansive scents of fresh blackberry and boysenberry are complicated by...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    BONNY DOON VINEYARD - Vin Gris de Cigare - 2018

    • - 91 points-

    Vinous

    Josh Raynolds, Août 2019

    Extremely pale pink. Incisive red berry and citrus pith qualities on the nose, along with suave...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    SELVAPIANA - Chianti Rufina - 2017

    • - 91 points-

    JamesSuckling.com

    Juillet 2019

    Linear, crisp red with stone, blackberry and fresh-herb aromas and flavors. Medium to light body....

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    SELVAPIANA - Fornace - 2015

    • - 94 points-

    JamesSuckling.com

    Juillet 2019

    Another meaty nose with a lightly leafy edge of currant bush and then sandalwood, tobacco and...

    Revue de presse détaillée
  • Vin

    SELVAPIANA - Chianti Rufina Vigneto Erchi - 2016

    • - 93 points-

    JamesSuckling.com

    Juillet 2019

    Loads of dried red fruit such as red plums and glazed cherries, as well as earth, dried herbs and...

    Revue de presse détaillée